2010-09-23 18:28:49• hírek • Póti Orsolya

Ajándékoztak a Viking Motorosok

A luxemburgi Eurobiker Motoros Klub támogatásával a Viking Motoros Klub tagjai tanszereket, ruházati cikkeket és egyéb hasznos dolgokat ajándékoztak a Halmi Árvaházban élő gyerekeknek.

A szatmári motoros klubok egyik fő célja az árva gyerekek megsegítése és támogatása. A Viking Motoros Klub  megalakulása óta számos jótékonysági rendezvényt szervezett, és létezésüknek köszönhetően több árva gyerek támogatásban részesült. A klub tagjai szeptember 23-án, délután 16 órakor a Halmi Árvaházba látogattak el, ahol több hasznos dologgal ajándékozták meg az intézmény lakóit.

A „Vikingek" egy másik szatmári motorosklub -  a Motoros Sasok - által kerültek kapcsolatba az árvaház vezetőségével, akik szintén besegítettek a jótékonysági akcióba, illetve részt vettek az ajándékátadáson.

A motorosok 16 órakor robogtak ki Halmiba, ahol az árvaház vezetői és lakói műsorral és bográcsgulyással várták őket.  Az intézmény ötvenöt lakója többek között tanszerekben, ruházati cikkekben és egyéb hasznos holmikban részesült, valamint egy ping-pong asztalt is kaptak.

A Luxemburgi  Eurobiker Motoros Klub tavalyi adományának köszönhetően, illetve a motorostalálkozókon begyűjtött összegből 2.000 euró értékben sikerült ajándékot vásárolniuk a gyerekeknek. A Halmi árvaház idén szinte semmilyen támogatást nem kapott az államtól, ezért a motorosok úgy gondolják, jó helyre került az összeg.



Csoportkép az árvaház lakóival



A gyerekek értékes ajándékokban részesültek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: